Servicii oferite

Te asteptam la biroul nostru acolo unde oferim o gama variata de servicii

hero
1. Achizitie autoturisme

Stim ca decizia de a achizitiona un autoturism vine cu foarte multe intrebari care necesita un raspuns. Toate ofertele prezentate de dealeri par la prima vedere foarte tentante, dar decizia este foarte greu de luat!

Sunt foarte multi factori pe care trebuie sa ii luati in calcul, dincolo de oferta de pret primita! Aici mentionam garantia autoturismului, intretinerea acestuia, fiabilitatea in timp. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul vanzarilor de autoturisme, echipa noastra va poate oferi o consultanta obiectiva in vederea luarii unei decizii corecte!

2. Inchirieri autoturisme

Fiecare drum pe care-l faceti prin tara poate fi o reala aventura … mai ales daca conduceti o masina de calitate! Romania este una din cele mai frumoase tari europene, atragand oameni din diverse colturi ale continentului. Avem numeroase castele, ruine de cetati, biserici de lemn si piatra care ascund povesti ce merita sa le descoperiti. Ar fi pacat sa nu explorati Romania asa cum trebuie: fara stres si alaturi de prieteni dragi.

In ceea ce priveste eliminarea stresului aferent unei calatorii, puteti mereu inchiria o masina de calitate, capabila sa asigure siguranta si confort. Pentru detalii legate de disponibilitatea autoturismelor ne puteti contacta telefonic sau prin email.

3. Trade-in (Buy back)

Serviciul de Trade-IN se adreseaza clientilor interesati de achizitionarea unui autoturism nou sau rulat prin intermediul societatii noastre.

Mai exact, autoturismul vechi poate fi folosit ca avans pentru autoturismul nou pe care il doriti. Daca se incadreaza in cerintele noastre, autoturismul vechi poate fi folosit ca avans pentru noua masina!

4. Asigurari si Servicii auto

La sediul nostru poti incheia polite CASCO si RCA. De asemenea poti beneficia de servicii de inmatriculare, acte auto si efectuare vizita RAR.